decemberV mesecu december bo veselo. Pridružite se nam!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sodja avtobiografija glasba ples gore 677-letni slovenski glasbenik, baletnik, pedagog, publicist, športnik in pevec Lovro Sodja že skoraj štiri desetletja živi na Logu. Svoj izjemen šestdesetletni opus je avtor predstavil v svoji tretji knjigi, avtobiografiji Glasba, ples in gore. Z avtorjem se je na predstavitvi knjige, ki jo je pripravil Kud Kosec, pogovarjal muzikolog dr. Franc Križnar, dogodek pa je popestril kvartet Slavček.

sola logSpoštovani občani, člani I.O. in mentorji.
Z velikim veseljem vam sporočam, da smo včeraj dokončno uredili nov prostor za delovanje društva KUD Kosec. Prostor se nahaja v stari osnovni šoli na Logu (bivši vrtec). Prostor si delimo s planinskim društvom REGA.
Planinsko društvo REGA je prostor pobelilo in uredilo razsvetljavo, KUD Kosec pa je poskrbel za mize, stole, tablo in ogrevanje. Na tem mestu bi se tudi zahvalila Marjeti, Boži, Jožici, Ljubici, da so priskočile na pomoč pri urejanju, pospravljanju in čiščenju prostora. S tem je društvo pridobilo prijeten prostor za izvajanje delavnic, sestankov in ne nazadnje tudi prostor za prijetno druženje.

Zahvala gre tudi Občini Log-Dragomer in OŠ Log-Dragomer za posluh in razumevanje.

Predsednica KUD Kosec: Anica Vengust